Gratis Dakinspectie

Gratis Dakinspectie & Offerte aanvraag

Vul onderstaand formulier in om een offerte aan te vragen.

Gratis dakinspectie voor & na

Lekt er iets en weet u niet zeker of het water afkomstig is van uw dak? Kies dan voor een gratis dakinspectie, uitgevoerd door ST Dakwerken. Wij komen uw dak graag inspecteren om deze vervolgens eventueel te repareren of te vernieuwen. Een lekdetectie is zo uitgevoerd. Komt er spoed kijken bij uw lekkage? maak dan gebruik van onze daklekkage spoedservice!

Wij begrijpen dat het belangrijk is om zowel voor als na de oplevering van werkzaamheden een grondige inspectie van uw dak uit te voeren.

Voor de klus kunnen wij een gedetailleerde dakinspectie uitvoeren om de huidige staat van uw dak te beoordelen. Hierbij kijken we naar mogelijke schade, slijtage en andere problemen die aandacht vereisen. Op basis van deze inspectie kunnen wij u een duidelijk beeld geven van eventuele reparaties of onderhoudswerkzaamheden die nodig zijn voordat de klus begint.

Na de oplevering van het werk is het eveneens belangrijk om een inspectie uit te voeren. Dit stelt ons in staat om te controleren of alle werkzaamheden correct zijn uitgevoerd en of er geen nieuwe problemen zijn ontstaan. Indien nodig kunnen wij eventuele gebreken direct aanpakken, zodat u met een gerust hart kunt genieten van een goed onderhouden dak.

Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken voor een gratis dakinspectie. Wij staan klaar om u te helpen en uw dak in optimale conditie te houden.

Onze ervaren inspecteurs zullen zorgvuldig te werk gaan en u voorzien van een gedetailleerd rapport met foto’s en aanbevelingen. Op deze manier heeft u altijd een duidelijk overzicht van de staat van uw dak, zowel voor als na de oplevering van het werk.

Sinds jaar en dag staat ST Dakwerken door het gehele land bekend om de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid die wij leveren. Met onze jarenlange ervaring, deskundige oplossingen en vakkundige werkzaamheden zijn wij uw partner voor al het dakonderhoud. Alle materialen die wij inzetten voldoen aan de Europese richtlijnen en alle werknemers van ST Dakwerken zijn VCA gekeurd. Ook geven wij een all-in garantie op ons werk. Zo bent u dus verzekerd van de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid die u van ons gewend bent.

Gratis dakinspectie door een dakdekkersbedrijf

Wanneer u ervoor kiest om ons in te schakelen voor een dakinspectie, profiteert u direct. Wij voeren onze dakinspectie namelijk gratis uit! Zo bespaart u geld en weet u met de lekdetectie zeker waar de lekkage zit. We stellen graag vrijblijvend een offerte voor u op wanneer u benieuwd bent naar de mogelijkheden van een dakinspectie bij u thuis of bij uw bedrijfspand.

Wij zijn als dakdekkersbedrijf door de jaren heen uitgegroeid tot een allround dakdekkersbedrijf met VCA-gecertificeerde dakdekkers. Door onze vakkundigheid en nauwkeurigheid is elk eindresultaat van dezelfde kwaliteit. Daarnaast handelen wij alle werkzaamheden tot op het laatste onderdeel netjes af. Blijkt het na de dakinspectie en/of de lekdetectie zo te zijn dat uw dak gerepareerd moet worden? Dan bespreken we samen hoe het eruit moet komen te zien. Uw wensen zijn voor ons het start- en eindpunt.

Welke problemen kunnen zich voordoen bij dakbedekking?

Het is mogelijk dat de dakbedekking van uw eigen woon- of bedrijfsgebouw enkele kleine problemen heeft, zoals verschoven tegels, zwakke voegen of gebarsten gootstukken, die u tot nu toe zijn ontgaan. Begrijpelijk, gezien de moeilijkheid om een dak te beoordelen zonder de juiste expertise.

Mocht u toch onze diensten willen overwegen, dan kunnen wij u gratis een prijsopgave doen van de werkzaamheden die wij zouden kunnen uitvoeren en hoeveel dat zou kosten. Op dit moment bent u niet verplicht om de offerte te accepteren, die u op uw gemak kunt bekijken.

Mochten er tekenen van kleine beschadigingen worden geconstateerd, dan kunnen wij snel de nodige reparatiewerkzaamheden uitvoeren, waardoor u in een later stadium geen duizenden euro’s kwijt bent aan een ingewikkelder reparatie.

Het juiste moment om uw dak te laten inspecteren

Dakinspecties kunnen twee vormen aannemen: inspecties die worden uitgevoerd als preventieve maatregel en inspecties die worden uitgevoerd om de oorzaak van een bestaand probleem te identificeren. De eerste wordt vaak met regelmatige tussenpozen aangevraagd als onderdeel van dakonderhoud, of het kan zijn na een specifiek incident, zoals een zware storm bijvoorbeeld, of voordat sneeuw valt.

Helaas denken veel eigenaren van huizen en bedrijven er pas aan om hun dak te laten inspecteren als ze een probleem hebben opgemerkt, zoals een lek of rottend hout in hun zolderruimte. Als u echter regelmatig dakinspecties plant, zijn deze problemen misschien nooit gebeurd.

Wat houden dakinspecties in?

Tijdens een inspectie controleren wij uw dak zowel van binnen als van buiten om er zeker van te zijn dat er geen zichtbare tekenen zijn dat er iets mis is. Dit omvat uw daklijn kenmerken zoals dakgoten, boeiboorden en binnenwelvingen, evenals alle waterdichtheid en loodwerk om ervoor te zorgen dat uw dak zo waterdicht mogelijk blijft. Als wij problemen constateren zoals vocht, schimmel, mos, scheuren of structurele schade (bijv. aan uw schoorsteen), moeten wij de te overwegen opties, de voor- en nadelen van het onaangeroerd laten van het probleem en de mogelijke reparatiekosten uitleggen. Ook komen wij met mogelijke oplossingen om de levensduur van uw dak te verlengen. Advies moet worden afgestemd op uw specifieke behoeften, afhankelijk van het type materiaal waarvan uw dak is gemaakt, of het een plat of schuin dak is, en de leeftijd.

Wanneer er een dakinspectie heeft plaatsgevonden, maken wij een van onze deskundige medewerkers een rapport op om uiteindelijk een deskundig advies te kunnen geven aan onze klanten. Mocht er reparatie of onderhoud nodig zijn, dan bent u bij ST Dakwerken bij het juiste adres. Naast dat wij professioneel te werk gaan, vinden wij het ook belangrijk dat wij eerst met u overleggen voordat er reparaties worden uitgevoerd.

Wij bespreken met u de vrijblijvende offerte, zodat u weet waar u aan toe bent en niet voor verrassingen komt te staan. Na de dakinspectie en overleg met u, kunnen wij direct reparaties en of noodzakelijk onderhoud uitvoeren, dit is belangrijk om (meer) schade te voorkomen.

Er zijn een aantal redenen die ervoor kunnen zorgen dat u een lekkage krijgt in uw dak. Vaak ontstaan lekkages door achterstallig of slecht onderhoud van het dak of doordat de dakgoot verstopt is. Wat wij ook vaak tegenkomen is dat de bitumen dakbedekking verbogen of gescheurd is waardoor een lekkage ontstaat. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij de lekkage in uw dak goed opsporen en weten we waar we moeten zoeken.

Lekkages in uw hellend dak kunnen kostbare gevolgen hebben als dit niet op tijd opgelost wordt. Een lekkage kan de volgende gevolgen voor uw woning hebben:

Verzekerde all-in garantie

Wilt u niet elk jaar te hoeven nadenken over de dakinspectie? Wij bieden dan de mogelijkheid om gebruik te maken van verzekerde all-in garantie. U krijgt van ons een onderhoudscontract, waarbij wij elk jaar langskomen om uw dak te inspecteren.

Wij kijken dan of uw dak met alle toebehoren nog in een goede staat is, reinigen uw dak en regenpijpen etc. Uiteraard geven wij op al ons dakwerk garantie.

Direct een gratis offerte aanvragen

Welke problemen kunt u voorkomen met een dakinspectie:

  • Dakpannen die losgeraakt zijn en niet goed meer aansluiten.
  • Dakpannen die van het dak waaien en voor een gevaarlijke situatie zorgen.
  • Aantasting van houtwerk en isolatiemateriaal door vocht.
  • Aantasting van houtwerk door parasieten (houtworm, boktor).
  • Vocht en/of schimmel in en op binnenmuren of plafond.
  • Aantasting van dakpannen of dakbedekking door algen of mos.
  • Lekkende (kapotte) dakpannen of losliggende nokvorsten.
  • In bijna alle gevallen: daklekkage met alle nare gevolgen van dien.

Wanneer u een aanvraag indient komt er iemand kosteloos langs om een offerte op te stellen.

error: Content is protected !!