Dakreparatie

GRATIS DAKINSPECTIE OF OFFERTE AANVRAGEN​

Vul onderstaand formulier in om een offerte aan te vragen.

Dakreparatie

Heeft u een dakreparatie nodig? Wij zijn altijd snel op locatie wanneer u een aanvraag indient. Wij kunnen u onder andere helpen bij:

Pannendak

Bitumen dakbedekking

Dakkapel renoveren

Dakpan vervangen

Bitumen dak repareren

Dakkapel repareren

Wanneer u een aanvraag indient komt er iemand kosteloos langs om een offerte op te stellen.

Platdakreparatie

Sinds jaar en dag staan de dakdekkers van ST Dakwerken door het gehele land bekend om de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid die wij leveren. Met onze jarenlange ervaring, deskundige oplossingen en vakkundige werkzaamheden zijn wij uw partner voor het repareren van uw platte dak.

Heeft u nog altijd niet de perfecte partner gevonden voor het vervangen van uw platte dak? En vindt u bitumen daken bijvoorbeeld erg mooi, maar weet u niet wie u hierbij kan helpen? Schakel dan de vakkundige werknemers van ST Dakwerken in. Onze dakdekkers zijn gespecialiseerd in het vervangen van platte daken en hellende daken.

Opsporen van het probleem: gratis dakinspectie

Vaak is het moeilijk om te bepalen wat er precies met uw dak aan de hand is. Er kan bijvoorbeeld sprake zijn van een lekkage in uw platte dak. Dit hoeft echter niet te zeggen dat de rest van uw dak nog in goede staat is! Het enkel verhelpen van die ene lekkage heeft dus geen nut. Laat ons een gratis dakinspectie uitvoeren en u bent weer verzekerd van een betrouwbaar plat dak voor de langere termijn! Daarnaast werken wij met enkel VCA gecertificeerde werknemers en de beste materialen.

Ervaart u naast een lekkage op uw platte dak andere problemen op uw dak? Ook dan staan wij voor u klaar. U kunt S.T. Dakwerken namelijk ook inschakelen voor:

  • Het repareren van schoorstenen
  • Het renoveren en repareren van dakgoten
  • Het renoveren of plaatsen van een lichtstraat

Hellend dak reparatie

Wanneer u een hellend dak wilt, dan zult u vaak kiezen voor hellende pannendaken. Een schuin dak kan vanaf de installatiedatum meer dan een eeuw intact blijven en de bewoners van het pand helpen beschermen tegen de nadelige gevolgen van barre weersomstandigheden, maar soms kan er toch schade ontstaan.

U bent misschien bang dat uw dak beschadigd is, bijvoorbeeld omdat het plafond na een regenbui lekt. U kunt dat dak echter gratis door ons laten inspecteren. Als we problemen opmerken, kunnen we kosteneffectieve reparaties uitvoeren of een vervangend dak plaatsen als we dat nodig achten.

Dak laten repareren?

Soms is een dak niet meer te repareren en moet het worden vervangen door een nieuw dak. ST Dakwerken kan u ook helpen wanneer dakvervanging de beste optie is. Veel mensen willen geld besparen door kleine reparaties uit te voeren, maar deze kunnen op de lange termijn niet effectief zijn omdat ze vaak de oorzaak van het probleem niet aanpakken, wat u waarschijnlijk meer zal kosten. Wij geven u graag eerlijk advies over de meest geschikte aanpak voor uw dak.

GRATIS DAKINSPECTIE OF OFFERTE AANVRAGEN​

Vul onderstaand formulier in om een offerte aan te vragen.

Wanneer u een aanvraag indient komt er iemand kosteloos langs om een offerte op te stellen.

error: Content is protected !!