Daklekkage

GRATIS DAKINSPECTIE OF OFFERTE AANVRAGEN​

Vul onderstaand formulier in om een offerte aan te vragen.

Daklekkage

Heeft u een lekkage? Geen nood, wij helpen u graag! Lekt er iets en weet u niet zeker of het water afkomstig is van uw dak? Kies dan voor een dakinspectie, uitgevoerd door de specialisten en Dakdekkers van ST dakwerken. Wij komen uw dak graag inspecteren om deze vervolgens eventueel te repareren. Een lekdetectie is zo uitgevoerd. Komt er spoed kijken bij uw lekkage?

Er kan bijvoorbeeld sprake zijn van een lekkage in uw dak. Dit hoeft echter niet te zeggen dat de rest van uw dak nog in goede staat is! Het enkel verhelpen van die ene lekkage heeft dus geen nut. Laat ons een gratis dakinspectie uitvoeren en u bent weer verzekerd van een betrouwbaar plat dak voor de langere termijn! Daarnaast werken wij met enkel VCA gecertificeerde dakdekkers en de beste materialen.

Ervaart u naast een lekkage op uw platte dak andere problemen op uw dak? Ook dan staan wij voor u klaar. U kunt ST Dakwerken namelijk ook inschakelen voor:

● Het renoveren en repareren van nokvorsten

● Het renoveren en repareren van lichtstraten

● Het renoveren en repareren van dakgoten    

● Het renoveren en repareren van schoorstenen

Hellend dak lekkage

Er zijn een aantal redenen die ervoor kunnen zorgen dat u een lekkage krijgt in uw dak. Vaak ontstaan lekkages door achterstallig of slecht onderhoud van het dak of doordat de dakgoot verstopt is.

Er zijn diverse redenen waarom een pannendak kan lekken. Een veelvoorkomende boosdoener is een verstopte of beschadigde regenpijp, maar het komt ook regelmatig voor dat dakpannen kapot zijn. Daarnaast kan daklekkage ontstaan door een verkeerde aansluiting van een dakraam of door een lekkende schoorsteen.

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij de lekkage in uw dak goed opsporen en weten we waar we moeten zoeken.

Lekkages in uw hellend dak kunnen kostbare gevolgen hebben als dit niet op tijd opgelost wordt. Een lekkage kan de volgende gevolgen voor uw woning hebben: vochtplekken, schimmelvorming, schade aan persoonlijke bezittingen, allergie vorming en zelfs houtrot in je dakconstructie. Hoe langer je wacht, hoe groter de consequenties. Ons team van dakdekkers staat voor uw klaar!

Plat dak lekkage

De meest voorkomende redenen voor een lekkage aan een plat dak zijn vocht en vorst die zich ophopen tussen de naden van de dakbedekking, een verstopte dakgoot en gescheurd daklood.

Als u niet tijdig of niet op de juiste manier ingrijpt, kunnen de gevolgen van een lekkend dak behoorlijk ernstig zijn. Huiseigenaren die daklekkages negeren, lopen uiteindelijk het risico dat de dakconstructie wordt aangetast door houtrot. In het ergste geval kan dit resulteren in de noodzaak om het volledige dak te vervangen.

Lekkage plat dak laten repareren door onze dakdekkers. Als u contact met ons op hebt genomen over een mogelijke lekkage in uw platte dak dan zijn wij in de meeste gevallen binnen een dag bij u thuis.

Gratis dakinspectie

Wij bieden u een gratis dakinspectie aan waarmee we kunnen kijken of er een lekkage in uw dakleer zit, of waar de lekkage van uw pannendak vandaan komt. Met onze jarenlange ervaring weten we waar de zwakke plekken op uw dak zitten en kunnen wij achterhalen waar een mogelijke lekkage kan zitten.

Uitgebreide rapportage

Als wij het dak geïnspecteerd hebben krijgt u een uitgebreide rapportage over wat er is aangetroffen op het dak. In goed overleg met u kunnen we ter plekke al de nodige reparaties uitvoeren of een vrijblijvende offerte voor u opstellen voor reparatiewerkzaamheden.

Weet u zeker dat u een lekkage heeft? Vraag dan een gratis offerte aan via onderstaande knop en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

Lekkende platte daken zijn een veelvoorkomende oorzaak van materiële schade. Een lekkend plat dak is op zijn best vervelend en het laten staan kan leiden tot aanzienlijke schade aan uw eigendommen. Na verloop van tijd kan water geleidelijk over de ondergronden van platte daken sijpelen, van isolatie tot structurele vlonders.

Heeft u last van een daklekkage?

Daklekkage? Wij zijn altijd binnen 24 uur op locatie bij een daklekkage.

1. Pannen dak
2. Plat dak
3. Nokvorst
4. Dakpan vervangen
5. Lood repareren of vernieuwen
6. Dakkapel renoveren
7. Dakkapel repareren

Wanneer u een aanvraag indient komt er iemand kosteloos langs om een offerte op te stellen.

 

Een daklekkage komt altijd onverwacht en ongelegen. Vaak komt het door de weersomstandigheden van de afgelopen periode waarom u nu een daklekkage heeft.

Ook een veel voorkomend probleem is achterstallig onderhoud waardoor er na een lange tijd een grote lekkage ontstaat. Zorg ervoor dat u er altijd op tijd bij bent om hoge kosten te voorkomen.

Een goede dakreparatie kan u een hoop geld besparen

Dakpannen zijn zonder enige twijfel de meest gebruikte soort dakbedekking in Nederland. Dakpannen zijn verkrijgbaar in enorm veel soorten, modellen, formaten, kleurstellingen en materialen. Een dakpan moet vooral passen bij de uitstraling van uw huis. Doordat wij jarenlange ervaring hebben in het aanbrengen van pannendaken, adviseren wij u graag in de keuze van uw dakpannen. Niet elke dakpan is namelijk geschikt voor elk dak. Met name de hellingsgraad van uw dak bepaalt of een dakpan geschikt is of niet

Ook komt het vaak voor bij oudere huizen dat er een bepaald soort dakpan, nokvorst, kantvorst helaas niet meer leverbaar is. Geen zorgen u hoeft dan niet perse te kiezen voor een nieuwe soort of voor dakpannen vernieuwen. Op aanvraag kunnen wij diverse soorten pannen direct repareren en weer terugbrengen in oude staat!

GRATIS DAKINSPECTIE OF
OFFERTE AANVRAGEN​

Vul onderstaand formulier in om een offerte aan te vragen.

Wanneer u een aanvraag indient komt er iemand kosteloos langs om een offerte op te stellen.

error: Content is protected !!